Blogi

Makuuhuoneen sisustus

Makuuhuoneen sisustus

28 kesäkuun, 2024

Makuuhuoneen sisustus Luonnonmukainen makuuhuoneen sisustus   Kuinka luoda itselle luonnonmukainen makuuhuoneen sisustus? Onneksi tähän löytyy monta ratkaisua. Voit tehdä omasta makuuhuoneen sisustuksesta juuri sellaisen kuin itse haluat. Vaihtoehtoja on toteuttaa se vähemmällä tai kokonaan laittaa kaikki uusiksi. Makuuhuonetta voi vähemmän tehdessä päivittää uusilla peitoilla, tyynyillä tai petauspatjoilla. Tai sitten voi uusia vuoteen, patjat ja kaiken…

Lue lisää
Futonpatja

Futonpatja

7 kesäkuun, 2024

Futonpatja Futonpatja, kuinka valita juuri itselle sopiva futonpatja Onko futonpatja sinulle uusi tuttavuus vai oletko jo konkari tällä saralla? Tässä muutama neuvo sinulle joka olet harkinnut ostaa uusi futonpatja tai ihan ensikertalaisena lähteä kokeilemaan uudenlaista nukkumisen mukavuutta. Futonpatja kun sopii kaikille ja monenlaisille nukkujille. Malleja löytyy niin monia että jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto.   Miten…

Lue lisää

Patjatehtaan vieraana Puolassa

30 toukokuun, 2024

  Kaikki futonpatjamme valmistetaan Ekomatin tehtaalla Puolassa. Olemme jo vuosia tehneet heidän kanssaan yhteistyötä sujuvasti. Olemme kehittäneet omia malleja ja miettineet asiakkaidemme tarpeita. Heidän kanssaan kaikki yhteistyö on aina ollut helppoa ja luotettavaa. Monta kertaa olemme myös miettineet että pitäisipä joskus mennä oikein paikan päälle tutustumaan tehtaaseen ja ihmisiin. Vaikka kaikki onkin sujunut hyvin niin…

Lue lisää
Knob vuodesohva Karup Design

Kevätkampanja!

2 huhtikuun, 2024

Kevätkampanja! Kaikki Karup Designin rungolliset vuodesohvat nyt tarjoushinnoin 2.6.2024 asti! Lisäksi saat puuvillaisen patjansuojan kaupan päälle automaattisesti.  

Lue lisää

Maaliskuun huipputarjous!

11 maaliskuun, 2024

Tulevan kevään ja kesän sisustus- ja nukkumishankintoja helpottamaan meillä on nyt huipputarjouksia! Kaikki Karup Designin vuoteet ovat nyt tarjoushinnoin noin 20% edullisemmin. Lisäksi olemme tehneet laadukkaan patja+sänkyrunko+patjansuoja-kampanjan jossa on 25% edullisempi kuin normihinnat! Patjapakettiin kuuluu Karup Designin Japan vuode (koot 140×200, 160×200 tai 180×200 cm) + joko Double Cocos Wool tai Double Cocos Linen vuoteen…

Lue lisää

Karup Designin kevään uutuudet!

16 helmikuun, 2024

Mitä ihania värejä löytyykään Karup Designin tämän kevään uutuustuotteissa! Yhdistelemällä väriä perinteisen puun kanssa syntyy raikas kokonaisuus. Väreinä löytyy punainen, sininen ja vihreä. Ja tuotteina vuodesohva jossa on säilytystilaa ja pöytiä.  

Lue lisää

Futon patjojen Nice Price kampanja 2024 alkoi!

27 joulukuun, 2023

Kampanjassa mukana kolme suosittua futonpatjamallia edullisin tarjoushinnoin! Toimitukset patjoille alkavat heti helmikuun alussa 2024 kuorman saavuttua. Tuotteita on rajoitettu määrä. Varaa omasi! Tilatessasi myös sänkyrungon patjalle saat automaattisesti patjallesi puuvillaisen patjansuojan. Nice Price futonpatjamalleissa käytetty Eco-Mix sekoitekuitua (puuvilla, pellava, villa yms.). Kaikki tarjoustuotteet löydät Tarjoukset -osiosta.  

Lue lisää

Bambuiset vuodevaatteet nyt myymälöissä!

2 joulukuun, 2023

Bambu on ihana materiaali, pehmeä ja miellyttävä ihoa vasten. Nyt kaikissa kolmessa kivijalkamyymälässä on Movesgood nimisen yrityksen bambuisia vuodevaatteita tarjolla. Tyynyliinoja, lakanoita ja pussilakanoita kauniissa sävyissä. Toimii aivan varmasti joululahjanakin läheiselle!    

Lue lisää

Black Week-kampanja!

16 marraskuun, 2023

Black Week kampanjan aikana Innovation Livingin kaikki tuotteet alennetuin hinnoin! Kampanja on voimassa 27.11.2023 asti!    

Lue lisää

Karup Design vuodekampanja!

16 lokakuun, 2023

Karup Design vuoteissa nyt tarjouskampanja! Kaikki Karupin sänkyrungot hyvään tarjoushintaan 16.10.-29.10.2023! Lisäksi ostaessasi patjan vuoteeseen valikoimistamme saat kaupan päälle patjansuojan joko puuvilla tai villaa.

Lue lisää