Artikkelit

Black Week-kampanja!

16 marraskuun, 2023

Black Week kampanjan aikana Innovation Livingin kaikki tuotteet alennetuin hinnoin! Kampanja on voimassa 27.11.2023 asti!    

Lue lisää

Karup Design vuodekampanja!

16 lokakuun, 2023

Karup Design vuoteissa nyt tarjouskampanja! Kaikki Karupin sänkyrungot hyvään tarjoushintaan 16.10.-29.10.2023! Lisäksi ostaessasi patjan vuoteeseen valikoimistamme saat kaupan päälle patjansuojan joko puuvilla tai villaa.

Lue lisää

Tampereelle avattu kivijalkaliike

5 lokakuun, 2023

Tampereen keskustaan osoitteeseen Kauppakatu 16 on avattu meidän kolmas kivijalkaliike. Sieltä löytyy myös kaikki patjamallit testattavana. Lisäksi esillä Karup Designin ja Innovation Livingin vuodesohvia. Oman mallistomme uudet sänkyrungot myös Tampereella hyvin edustettuina. Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan patjoja paikan päälle!  

Lue lisää

Carob Brown värejä lisää

26 syyskuun, 2023

Karup Designin suosikkituotteisiin, Japan sänkyrunko ja Roots vuodesohva on nyt tullut uutena runkovärinä lämmin ruskea Carob Brown. Jos et pidä perinteisestä männyn vaaleasta ilmeestä niin tässä sinulle hyvä vaihtoehto!

Lue lisää

Innovation Multifunctionals vuodesohvien kamppis!

5 elokuun, 2023

Syksy lähestyy ja palataan taas arkeen! Arjessa toimiva vuodesohva löytyy Innovationin Multifunctionals-osastolta. Kestävä, tyylikäs, helppokäyttöinen moneen taipuva vuodesohva kotiin, vierashuoneeseen, työhuoneeseen, opiskelija-asuntoon. Käy tutustumassa vaihtoehtoihin ja kankaat näet livenä myymälöissämme. Myymälöistä löytyy myös koeistuttavana joku malli ja kääntömekanismiinkin pääset tutustumaan ihan paikan päällä, tervetuloa!  

Lue lisää

Japan-paketti patjalla ja petarilla!

30 kesäkuun, 2023

Japan-vuoderunko on Karup Designin suosituimpia sänkyrunkomalleja, eikä ihme! Se on kaunis ja tyylikäs. Nyt heinäkuun ajan Japan-paketti tarjoushintaan. Pakettiin kuuluu kaikki koot 140, 160 ja 180 cm leveydet rungosta. Patjoista valittavana on Mulperipuun oman malliston parhaimmat patjat, Double Cocos Wool tai Double Cocos Linen. Wool patjan kanssa tulee mukaan villapetari (patjansuoja) ja Linen patjan kanssa…

Lue lisää

”ALV-kampanja”

12 kesäkuun, 2023

Lämpimien säiden ja kesän kunniaksi alkaa ”Maksamme ALV:n puolestasi-kampanja”! Alennettuihin tuotteisiin kuuluu osa suositusta Karup Designin isommista vuodesohvista. Kampanja-aika 12.6.-25.6.2023! Tervetuloa tutustumaan ja tilaamaan oma vuodesohvasi:)

Lue lisää

Tarjous Karup Design OUT -malliston tuotteista!

16 toukokuun, 2023

Kesä lähestyy! Nyt kaikki Karupin OUT -malliston eli ulkotuotemalliston tuotteet alennushinnoin! Tuotteet sopivat hyvin esimerkiksi terassille tai parvekkeelle, ja ne on päällystetty vettä sekä likaa hylkivällä dralon-kankaalla. Kaikki tuotteet löydät valikosta Vuodesohvat -> Karup Design OUT. Tarjous voimassa 25.6.2023 saakka.

Lue lisää

Karupin kevään 2023 uudet tuotteet!

13 huhtikuun, 2023

Kevään uutuudet Karup Designilta ovat nyt myynnissä! Uutuuksista löytyy mm. uusi vuodesohvamalli, sänkyrunko sekä huonekaluja. Lisäksi valikoimiin on saatu kaksi uutta kangasvaihtoehtoa väreissä Fudge Brown ja Sorbet Pink. Uudet värivaihtoehdot saatavilla valikoituihin Karupin vuodesohviin.

Lue lisää

Huhti- ja toukokuun tarjouskampanja!

6 huhtikuun, 2023

Huhti- ja toukokuun ajan valikoidut Karup Designin vuodesohvat alennetuin hinnoin! Kaikki kampanjatuotteet löydät verkkokaupan tarjoukset -sivulta. Ostaessasi kampanjatuotteen, saat veloituksetta kaupan päälle puuvillaisen patjansuojuksen värissä luonnonvalkoinen. Kampanja voimassa 31.5.2023 saakka.  

Lue lisää