Etusivu » Vuodesohvat » Innovation Living MF

Innovation Living MF

Innovation Living Multifunctionals

Innovation Living Multifunctionals vuodesohvalla voi myös nukkua

Kaikilla meillä on kodeissamme tarvetta sohvalle ja varsinkin vuodesohvalle. Sohvamalleja riittää todella paljon. Innovation Living Multifunctionals vuodesohva on kätevä moneen kotiin, siihen saa majoitettua yövieraat. Multifunctionals ryhmän vuodesohvissa on monia erilaisia vaihtoehtoja tarjolla.

Vuodesohvan monta käyttötapaa

Mulperipuun valikoimista löytyy monenlaisia malleja Innovation Livingiltä.

Vuodesohvien kokoja on tosiaan monta ja malleja runsaasti. Multifunctionals ryhmän vuodesohvilla on elinikäinen takuu säleissä ja saranoissa. Niiden runko on metallia. Mekaniikka niissä on sellainen että sohva kääntyy vuoteeksi omilla jaloillaan. Selkänojassa on kaksi istumakaltevuutta. Divaaniksi sohvan voi nostaa toisesta päästä kun se on makuuasennossa.

Innovation Living Multifunctionals

Innovation Livingin Multifunctionals vuodesohvia on seuraavat:

  • Aslak
  • Balder
  • Colpus
  • Fraction
  • Junus
  • Mimer
  • Minimum

Näissä on siis tarjolla erilaisia jalkavaihtoehtoja, ilman käsinojia ja käsinojilla. On kromia, metallia, tammea tai pehmustettua käsinojaa. Patjavaihtoehtoja on neljä ja vuodekoot ovat 120×200 cm tai 140×200 cm. Kankaissa todellakin on vaihtoehtoja, kaikki kankaat ovat saatavilla näihin malleihin. Malleihin on lisäksi tarjolla petari, irtopäällinen, rungon suoja ja tyynyjä.

Skandinaavinen sisustus

Me täällä pohjoismaissa rakastamme skandinaavista ja rauhallisen tyylikästä sisustusta. Pidämme yksinkertaisuudesta ja siitä että tuote on laadukas ja kaunis. Väreiksi valitsemme usein vaaleaa, harmaata ja beigeä. Nämä sointuvat kauniisti muuhun sisustukseen ja ainahan voi tuoda värejä sisustukseen verhoilla, tyynyillä tai peitoilla. Innovation Livingin mallit sopivat juuri pohjoismaiseen makuun. Kankaat ovat pääasiassa vaaleita ja neutraaleja, mutta myös muutama väripilkku löytyy.

Innovation Living vuodesohva

Innovationin vuodesohvissa tosiaan on malleja tarjolla. Uutena Innovationille on tullut vaihdettavat päälliset ja kierrätyskankaat. Muutenkin Innovation Livingin vuodesohviin on malleista riippuen saatavilla irtopäällisiä, uusia patjoja. Onhan se ekologisempaa vaihtaa se huonoksi mennyt osa kuin koko sohva.

Vuodesohva sisustukseen

Innovation Living Multifunctionals vuodesohva sopii moneen olohuoneeseen, vierashuoneeseen, vaihtoehtoja ja tarpeita riittää. Pienessä asunnossa se voi korvata vuoteen ja siitä saa taas haluttaessa sohvan, näinkin päin se toimii. Multifunctionals ryhmässä on monta sellaista jotka soveltuvat myös vuoteiksi.

Tervetuloa tutustumaan Mulperipuun tarjoamiin vuodesohvamalleihin!