Etusivu » Huonekalut » Pöydät ja yöpöydät

Pöydät ja yöpöydät

Pöydät ja yöpöydät

Pöydät ja yöpöydät kategoriassa verkkokaupassamme on paljon pöytiä ja yöpöytiä sisustamiseen. Sieltä löytyy Karup Designin, Tojon ja Innovation Livingin pienempiä tuotteita.

Karup Designin pienemmät huonekalut sopivat tietenkin loistavasti samaan sisustukseen kuin heidän vuoteensa ja vuodesohvansa. Karup Designin huonekalut toistavat hienosti samaa linjaa kuin isommat huonekalut. Halutessa voi valita vuoteen pariksi tästä kategoriasta sermin, rekin, yöpöydän, pöydän, lipaston jne.

Vuodesohvan seuraksi sopii samaa materiaalia oleva pöytä tai hylly. Materiaaleja voi toki yhdistellä, mutta koska Karupin materiaali on mänty niin sointuvat tuotteet kauniisti yhteen.

Tojolta löytyy myös yöpöytiä jotka saumattomasti sopivat heidän vuoteisiinsa. Sama materiaali pyökki toistuu ja näin ollen sopii vuoteen seuraksi.

Innovation Living tarjoaa paljon muitakin tuotteita sisustamiseen kuin vain vuodesohvat.

Lisäksi Innovationilla on runsaasti erilaisia pöytiä, on pienempiä ja isompia.

Myös erilaisia materiaaleja löytyy. Myös värivaihtoehtoja löytyy, tammen väristä, mustaa. Pöydät ovat siroja rakenteeltaan ja sopivat hyvin vuodesohvien seuraan olohuoneeseen.

Pöydistä jotka ovat samaa sarjaa on kiva luoda myös sarja laittamalla pari pöytää yhteen.

Huonekaluilla ja tekstiileillä saa tietenkin kotiin lisää viihtyisyyttä On kiva miettiä ja pohtia ratkaisuja ja pyöritellä erilaisia sisustusideoita. Sisustamisesta ei kuitenkaan kannata ottaa paineita vaan jokaisen kannattaa miettiä millainen haluaa ja toivoo sen oman kodin olevan että siellä olisi viihtyisää ja kaikki toiminnot pelaisivat. Pieniin asuntoihin ja tiloihin saa juurikin vuodesohvalla muunneltavuutta.

Jos sisustamisen asiat tuntuvat hankalilta niin kannattaa kysyä siinä apua. Sisustussuunnittelija on hyvä apu tai ystävä joka harrastaa intohimoisesti sisustamista voi useasti auttaa.

Liikkeistä saa lainaksi kangastilkkuja että saa katsottua tulevan sohvan oikean sävyn kotona niiden omien värien yhteydessä.

Kannattaa kysellä rohkeasti neuvoa ja apua, yritämme auttaa valinnassa ja osaamme kertoa tuotteista niiden mitat ja materiaalit.