Etusivu » Vuoteet » Karup Design vuoteet

Karup Design vuoteet

Karup Design Vuoteet

Karup Design vuoteet ovat tyylikkäitä ja soveltuvat hyvin skandinaaviseen makuun.

Ne ovat valmistettu puusta, männystä. Materiaali on joissain malleissa lakattu tai käsitelty valkoiseksi tai mustaksi. Joissain se on kokonaan käsittelemätön.

Malleissa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, eri kokoja, päädyllä ja ilman.

Vuoteissa on tosi matalaa mallia ja sitten vähän korkeampaa mallia. On malli jossa on säilytystilaa sivuilla tai mahdollisuus saada vuoteen alle laatikot.

Karup Design on tunnettu muotoilustaan. Näissä vuoteissa on joissakin tarjolla tälläkin hetkellä sisustukessa muodissa olevaa japandi-henkeä. Japandi on japanilaisen yksinkertaisuuden ja skandinaavisen muotoilun yhdistelmä. Tämä tyyli sisustustamisessa miellyttää varmasti monen pohjoismaisen sisustajan silmää.

Japan malli

Japan malli on ollu jo tosi pitkään suosiossa eikä syyttä. Se on vaan niin kauniin yksinkertainen malliltaan. Japanin suosituin tällä hetkellä on käsittelemätön pinta. Siinä männyn puukuvio näkyy hyvin ja se on vaalea ja luonnollinen ulkonäöltään.

Japanin reunukset ovat kätevät, siihen saa vaikka kännykän yöksi. Samoin Japan ei tarvitse päätyä koska reunus kiertää myös päädyt.

Muut mallit

Vuodemalleja on Karupilla runsaasti ja kaikki ne ovat saatavilla verkkokaupastamme ja liikkeistä. Liikkeissämme ei ole esillä kaikkia malleja koska tiloihin eri vain kaikki mahdu vaikka ne haluaisimme ottaakin.

Puumallit ja tiedot kaikista malleista kuitenkin löytyvät tietenkin kivijalkaliikkeistämme. Lisäksi autamme mielellämme juuri sinulle sopivan mallin valinnassa.

Vuode futonpatjalle

Futonpatja tarvitsee alustakseen vuoteen jossa on jonkinlainen säleikkö tai muu tuulettuva rakenne pohjassa. Karupin vuoteissa on sälepohja joka sopii todella hyvin futonpatjalle sängyksi.

Säleikkö on antaa patjan hengittää myös alakautta, älä koskaan sijoita futonpatjaa suoraan lattialle vaan hanki sille aina kunnollinen hengittävä pohja. Näin patjasi pysyy hyvänä ja käyttökelpoisena vuosia.