Brändit

Kveila

Kveila on yhden miehen puuseppäyritys Latviassa. Olemme suunnitelleet yrityksen kanssa yhteistyössä oman vuodemalliston joka kantaa suomalaisia nimiä ja latvialaisia puusepäntaitoja.

Vuoteet on valmistettu saarnipuusta, joka on kaunis ulkonäöltään ja tiivis rakenteeltaan. Tuotteet on suunniteltu silmällä pitäen juuri suomalaista sisustamista. Ajaton kauneus ja toiminnallisuus on ollut suunnittelun lähtökohta. Tuotteille on myös myönnetty Design from Finland-merkki.

Karup Design

Jo vuodesta 1972 alkaen tanskalainen huonekalujen valmistaja Karup Design on valmistanut trendikkäitä huonekaluja.

Huonekalujen monikäyttöisyys on heille ollut kantava idea koko tekemisen ajan. Yhdessä huonekalussa voi olla jopa kolme toimintoa.

Tästä esimerkiksi sopii parhaiten vuodesohva nimeltä Roots. Sama tuote on yhtä aikaa sohva, sänky ja divaani.

Karup Designin muotoilu tyyliltään sekoitus pohjoismaista ja japanilaista estetiikkaa.

Heidän mallistossaan on saatavilla vuodesohvia, vuoteita ja pöytiä yms pienempiä tuotteita. Liikkeissämme on kaikissa esillä muutama Karup Designin malli. Kaikki heidän mallinsa on kuitenkin mahdollista tilata kauttamme.

Roots vuodesohva Karup Design

Roots vuodesohva Karup Design

 

Innovation Living

Innovation Living on myöskin tanskalainen skandinaavisen huonekalusuunnittelun pitkän linjan toimija. Yritys on toiminut huonekalualalla jo yli 50 vuotta.

Innovationin valikoimaan kuuluu todella suuri määrä vuodesohvia, erilaisia ja eri tarpeisiin luotuja. Tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita. Niillä on viiden vuoden takuu ja rungoilla vielä pidempi.

Vuodesohvien lisäksi heillä on valikoimissaan erilaisia sohvapöytiä ja raheja ja säkkituoleja. Näitäkin tuotteita pääset ihailemaan liikkeissämme rajoitetusti:)

Aslak 140 cm vuodesohva

Aslak 140 cm vuodesohva

Ekomat

Kaikki meillä Mulperipuussa myynnissä olevat futonpatjat, petarit, peitteet ja tyynyt valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista Ekomatin tehtaalla Puolassa.

Yritys on perustettu 1994. Kävimme helmikuussa 2024 tutustumassa tehtaalla ja olipa ihana kuulla tehtaan perustajan Antoninan kertomus yrityksen alkuajoista ja kuinka hän on nitse valmistanut ensimmäisen futonpatjan omassa kodissaan.

Ekomat on laadukas ja työntekijöistään huolta pitävä yritys. Työpaikka oli siisti ja työolot hyvät. Kaikki näytti oikein hyvältä ja kaikkiin kysymyksiimme vastattiin:)

Lennol

Lennolin juuret ovat syvällä eteläpohjalaisessa maassa. Perheyritys on aina uskonut yrittämiseen, tulevaisuuteen ja yhdessä tekemiseen.

Tänä päivänä Lennol elää ja hengittää vastuullisia materiaaleja ja tuotteita, vahvaa kotimaista tekemistä sekä asiakkaidemme näköistä ja kokoista tuotantoa.

Lennol on pitkän linjan luotettava suomalainen yhteistyökumppanimme.

 

Kaiho tyyny