Makuuhuoneen sisustus

Makuuhuoneen sisustus

Luonnonmukainen makuuhuoneen sisustus

 

Kuinka luoda itselle luonnonmukainen makuuhuoneen sisustus? Onneksi tähän löytyy monta ratkaisua. Voit tehdä omasta makuuhuoneen sisustuksesta juuri sellaisen kuin itse haluat. Vaihtoehtoja on toteuttaa se vähemmällä tai kokonaan laittaa kaikki uusiksi. Makuuhuonetta voi vähemmän tehdessä päivittää uusilla peitoilla, tyynyillä tai petauspatjoilla. Tai sitten voi uusia vuoteen, patjat ja kaiken muunkin sisustaa uudelleen.

 

Vähän lisää luonnonmukaisuutta makuuhuoneeseen

 

Jos aika tai kukkaro ei riitä koko makuuhuoneen päivittämiseen niin aina voi jotain tehdä. Luonnonmateriaalit makuuhuoneessa tuovat lisää hyvinvointia ja parantavat unta ja palautumista. Tämän huomaa varsinkin kesähelteillä ja samoin talven paukkupakkasilla.

Jos haluat jotain luonnonmateriaalia nukkumiseen niin Mulperipuun valikoimista löytyy monta ratkaisua.

 

Katsotaanpa tarkemmin niitä tuote kerrallaan:

 

  1. Petauspatjat:

Valikoimissa on monta erilaista mallia, joissa kaikissa on käytetty pinnassa jotain luonnonmateriaalia (villaa, puuvillaa, pellavaa). On valittavana ohut patjansuoja joka on pestävissä ja jo itsessään tekee vuoteesta hengittävän ja miellyttävän. Tällaisen ohuen patjansuojan kuten muunkin petauspatjan voi laittaa myös muiden kuin futonpatjojen päälle. Materiaaleista kaikki ovat hiostamattomia ja hengittäviä. Villa on pehmein ja haihduttaa parhaiten kosteutta pois, varsinkin jos hikoilee öisin.

Paksumpia petauspatjoja löytyy kovempia ja pehmeämpiä malleja. Jos oma patjasi on liian pehmeä niin sen napakoittaa kookosta sisältävä petauspatja. Jos taas oma patjasi on liian kova niin siihen ihanaa pehmeyttä saa paksulla villapetauspatjalla. Joustoa lisää saamaan voi käyttää latexia sisältävää petauspatjaa.

 

  1. Peitot:

Samoin kuin petauspatjoissa myös peitoissa on materiaaleina villa, puuvilla ja pellava. Peittoja on tilattavissa kolmea eri paksuutta, joista 2. kerrosta on ”normaalipaksuus”. Peittoja on normikoossa, pidempää versiota on tarjolla myös niin ei jää varpaat palelemaan. Lisäksi peittoja on vauvoille, lapsille ja tuplana.

 

  1. Tyynyt:

Tyyny on ehkä tärkein kapistus mitä nukkumiseen tulee. Vääränpaksuinen ja itselle sopimaton tyyny häiritsee eniten yö unia. Mulperipuusta on saatavilla erilaisia tyynymalleja. Näistäkin saa ne samat kuin peitoista ja petauspatjoista, eli villaa, puuvillaa tai pellavaa. Tyynyjen koko on 50 x 60 cm.

Hirssityyny on uusi suosikki monelle, sen täyte on hirssiakanaa ja sen päällinen on pestävä. Tyhjennät vain akanat pesun ajaksi johonkin puhtaaseen ämpäriin ja peset puuvillaisen päällisen. Hirssityynyä voi muotoilla pään alla haluamaasi muotoon. Se on myös painava ja voi käyttää tuhdimpana tai ohuempana tyynynä.

 

Kaikki kerralla kuntoon makuuhuoneen sisustuksessa

 

Jos haluat uusia koko vuoteen ja patjat niin kannattaa tutustua valikoimiimme. Meillä on uutena mallistossa Latviassa valmistettuja laadukkaita saarnivuoteita. Ne ovat kauniin yksinkertaisia muotoilultaan ja itse suunnittelemiamme.

Patjoja on tarjolla oikein monta vaihtoehtoa, on napakkaa ja pehmeää. Kaikissa näissäkin on pintamateriaali jotain luonnonmateriaalia (villaa, puuvillaa, pellavaa).

Patjoja kannattaa tulla ehdottomasti testaamaan liikkeeseen. Jos ei välimatkojen takia tai muuten onnistu niin aina kannattaa soittaa jos kaipaa apua valintaan. Autamme mielellämme sinua löytämään juuri oikean vaihtoehdon itsellesi.

 

Makuuhuoneen sisustus luonnonmateriaaleilla parantaa sinunkin yöuniasi merkittävästi. Kannattaa kokeilla!