Etusivu » Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot etäkaupassa, verkkokauppa, sähköposti- ja puhelintilaukset

YLEISET EHDOT

Mulperipuu (myöh. Myyjä) myy tuotteitaan täysi-ikäisille kuluttajille sekä suomalaisille yrityksille ja yhteisöille Suomessa noudattaen toiminnassaan Suomen lakia. Tilauksen yhteydessä Tilaajan tulee antaa suostumuksensa, että Myyjä rekisteröi  henkilötiedot tuotteiden toimitusta varten asiakasrekisteriinsä. Tilaajan antamat tiedot ovat luottamuksellisia ja Myyjä sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja muille.

TILAUSVAHVISTUS

Vastaanotettuamme tilauksen, tilausvahvistus lähtee automaattisesti sähköpostitse. Mikäli vahvistusta ei tule, pyydämme ottamaan yhteyttä.  Puhelin- ja sähköpostitilauksissa lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostilla ja liitteenä tilausta koskevan laskun. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

TILAUKSEN SITOVUUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Myyjä on lähettänyt kirjallisen tilausvahvistuksen. Tilauksen tekemisen jälkeen Myyjällä ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Sähköpostitse ja puhelimitse tehtyjen tilauksien käsittely etenee kun suoritus laskusta näkyy kokonaisuudessaan tilillämme. Tilauksen maksun jälkeen lähetämme tilauksen varastoltamme tai lähetämme tilauksen tehtaalle mikäli kyseessä on tilaustuote.

 

HINNAT

Hintoihin sisältyy 24% arvonlisävero. Hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Toimituskulut vaihtelevat tilauksen kokonaispainon mukaan. Maksimi toimituskulu on 70 €. Myyjä pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin.

TOIMITUS

Myyjä toimittaa tuotteita vain manner-Suomessa ja Ahvenanmaalle. Kuljetusliike ottaa yhteyttä ennen toimitusta, jolloin lähetyksen vastaanotosta voi sopia. Tuotteen saapuessa kotiovelle tarkistetaan pakkauksen kunto. Mikäli lähetys on vaurioitunut, on rahtikirjaan tai muuhun kuljetusasiakirjaan ehdottomasti tehtävä merkintä vaurion laadusta ja kuljettajan allekirjoitus nimenselvennyksineen. Jos mahdollista on vaurio hyvä valokuvata.  Tämän jälkeen asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kirjallisesti sopiakseen uuden tuotteen toimituksesta tai mahdollisesta korjauksesta.  Ilman vastaanottovaiheessa tehtyä huomautusta ja merkintää kuljetusasiakirjaan emme voi todentaa vaurion tapahtuneen ennen toimitusta.

 

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika vaihtelee eri tuotteilla, mutta yleinen toimitusaika normaalitilanteessa on noin 3-6 viikkoa. Mikäli toimitusaika on normaalia pidempi, ilmoitamme siitä verkkosivuillamme. Mikäli tilattu tuote löytyy varastostamme, toimitusaika on noin 2 - 5 arkipäivää. Tilauksen sisältäessä useita tuotteita koko tilaus toimitetaan yhdellä kertaa kun kaikki tuotteet ovat valmiita toimitettaviksi. Emme vastaa meistä riippumattomista syistä toimituksissa tapahtuvista viivästyksistä.

REKLAMAATIOT

Mikäli lähettämämme tuote on viallinen tai väärä, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme kirjallisesti.

PALAUTUKSET

Etäkaupassa tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautuksesta tulee ilmoittaa aina kirjallisesti.

Palautettu tuote tulee olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa ja samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Palautuksesta aiheutuvista kuluista (esim. rahtimaksut) vastaa ostaja.

Koottavia tuotteita tai niiden osia ei voi pakkauksen avaamisen ja/tai kokoamisen jälkeen palauttaa. Erikoismittaisia tai asiakkaan valitsemilla kankailla teetettyjä tuotteita ei myöskään voi palauttaa.

Vuodevaatteet (patjat, petauspatjat, tyynyt, peitteet ja irtopäälliset) ovat hygieniatuotteita ja ne tulee palauttaa avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissa, avatuilla pakkauksilla ei ole palautusoikeutta.

Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman tai muuten puutteellisen tuotteen palautuksen, veloitamme käsittelykuluja vähintään 30% tuotteen hinnasta sekä muut välittömät kulut (esim. rahtimaksut jne.).

Palautamme kauppahinnan, palauttamisesta johtuvat kulut vähennettynä, 30 vrk:n kuluessa tuotteiden saapumisesta, mikäli tuotteilla on edellä mainittu palautusoikeus. Palautuskulut ovat tuotteesta riippuen 30 – 60 euroa rahdinkuljettajan hinnaston mukaisesti.

YLIVOIMAINEN ESTE

Myyjä ei vastaa siitä jos että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista seikoista johtuen.