Etusivu » Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterinpitäjä

Mulperipuu Oy
Puutarhakatu 10

20100 Turku

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö:
Harri Koivisto
turku@mulperipuu.fi
02 2337051

Rekisterin nimi
Mulperipuu verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tällä sivulla avaamme miten ja mitä tietoja sinusta keräämme, minkä vuoksi, missä näitä tietoja säilytetään ja kenellä on näihin tietoihin pääsy.

Jos sinulla herää tätä sivua tarkempia kysymyksiä asiakastiedoista tai näiden käsittelystä - voit olla yhteydessä tietosuojasta vastaavaan henkilöön.

Verkkokaupan rekisteröitymättömät asiakkaat

Verkkokaupastamme voi tilata rekisteröitymättä asiakasrekisteriin, jolloin asiakkaan ja Mulperipuun välillä syntyy sopimussuhde. Asiakastieto tässä tapauksessa on esimerkiksi henkilötietoa, jonka perusteella pystymme toimittamaan tuotteet haluttuun osoitteeseen, niin että asiakas saa tilauksen tuotteet vastaanotettua.
Rekisteriä käytetään ainoastaan Mulperipuun ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.
Rekisteriin tallennettuja tietoja ei käytetä markkinointiin ilman asiakkaan lupaa.

Halutessasi voit ottaa yhteyttä tietojesi poistamiseksi tai muuttamiseksi.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.