Etusivu » Yrityksestä

Yrityksestä

Mulperipuu on yritys, joka myy futonpatjoja, petivaatteita, sänky- ja vuodesohvarunkoja ja vuodesohvia.

Yrityksemme on saanut alkunsa vuonna 2012 kun ostimme yrityksen Futon Shop Turku. Yritysostoa innoitti halu siirtyä yrittäjäksi ja ennen kaikkea kiinnostus laadukkaisiin tuotteisiin, spesiaaliin alaan ja kestäviin materiaaleihin. Olemme myös aina olleet kiinnostuneita sisustamisesta ja designista. Luonnonmukaisen ja ekologisen elämäntavan olemme ihan itse huomanneet tuovan hyvinvointia jokaiseen päivään.

Nykyinen Mulperipuu muodostui 2014 kun Futon Shop Turku ja Mulperipuu yhdistivät voimansa. Futon Shop Turku oli ensimmäisiä Suomeen perustettuja futonliikkeitä ja avattiin jo 1990 luvulla. Tällä hetkellä futonpatjoja myyvät liikkeemme sijaitsevat Helsingin, Tampereen ja Turun keskustassa. Kaikissa liikkeissämme on nähtävillä ja testattavana kaikki patja- ja petarimallit.

Omassa futonpatja-valikoimassamme kaikki patjat, petauspatjat, peitteet ja tyynyt on valmistettu aidoista luonnonmateriaaleista, puuvillasta, lampaanvillasta, pellavasta, hevosenjouhista, kookoskuidusta.

Sänkyrungot on valmistettu pääosin massiivipuusta, männystä, saarnesta ja pyökistä.

Valikoimastamme löytyvät myös tanskalaiset Innovation Living ja Karup Design vuodesohva ja vuodemallistot. Uutena kauniiden vuoteiden toimittajana olemme löytäneet Latviasta laadukkaan yhden miehen yrityksen. Hän valmistaa itse suunnittelemamma vuoteet saarnesta käsittyönä.

Suomalaisen Lennolin petarit ja petivaatteet löytyvät myös tuotteistamme.

Yhteensä yrityksemme työllistää tällä hetkellä neljä henkilöä. Teemme asiakaspalvelutyötä, hoidamme tilauksia, tilaamme tuotteita, päivitämme verkkokauppaa ja olemme asiakkaiden apuna ja neuvona. Somen ja markkinoinnin olemme sentään ulkoistaneet, osin tosin sekin on saman perheen sisällä:)

Yrityksemme "päämaja" on Turku. Turkuun tulee lähes kaikki kuormat ja Turussa hoidamme kaikki tilaukset keskitetysti.

Kiitos kun luit loppuun asti:) Olethan yhteydessä jos sinulla on kysyttävää!

Terveisin Mulperipuun väki