Etusivu » Etusivu » Vuodesohvat » Innovation Living Multifunctionals » Colpus 140 cm vuodesohva
Ale!

Colpus 140 cm vuodesohva

1 056,00 

Innovation MF patjat * 

Innovation vakiovärit, toimitusaika 4-7 viikkoa * 

Styletto jalat * 

Kuvaus

Colpus 140 cm vuodesohva

Colpus 140 cm vuodesohva on  muodoiltaan nähtävissä hieman nostalgiaa, sillä sen pyöreät muodot ja stylettojalat vievät ajatukset menneeseen aikaan.

Vuodekoko 140×200 cm.

Classic, Spring, Latex, Soft spring ovat sen patjavaihtoehtoina ja rungossa on 9 mm pyökkipuiset säleet.

Styletto jalat ovat vaaleaa lakattua tammea tai mustaksi lakattua tammea. Runko mattamustaa terästä.

Sängyssä on 4 eri pään korkeuden asentoa ja sohvassa 2 selkänojan kaltevuutta.

Vuodevaatesäilytys sisältyy hintaan. Se on rungossa riippuva pussukka.

Selkänojan suoja sisältyy hintaan. Halutessasi voit ostaa myös istuinosan suojuksen.

Tilaustuote, toimitusaika 4-7 viikkoa.

Vuodesohvassa on valitsemallasi kankaalla kiinteä verhoilu ja siinä on läpitikkaukset. On myös mahdollista saada patja valkoisella kankaalla ja irtopäällisellä. Irtopäällinen on myös saatavilla vanhaankin patjaan. Halutessasi irtopäällisen, olethan silloin yhteydessä liikkeiden tai yhteydenoton välityksellä.

Linkki Innovation Living sivulle

Kaikkiin Multifunctionals-malliston vuodesohviin patjansuoja kaupan päälle koko kampanjan ajan (12.2.2023)! Patjansuoja toimitetaan automaattisesti sohvan koon mukaan.

Multifunctionals patjat:

  1. Classic:

Lujuusaste tässä patjassa on napakka (firm). Patjavaihtoehto on saatavilla 120cm  ja 140 cm leveille vuodesohville. Patja on valmistettu kierrätetystä vaahtomuovista. Pinnalla on vanukerros.

  1. Spring

Lujuusaste tässä patjassa on pehmeä. (soft). Patjavaihtoehto on saatavilla 120 cm ja 140 cm leveille vuodesohville. Patjassa on pussijouset, kuitutäyte ja ohut kerros vaahtomuovia. Pussijousituksesta johtuen on hengittävä ja haihduttaa kosteuden ja lämmön pois.

  1. Soft Spring

Lujuusaste tässä patjassa on erittäin pehmeä (extra soft). Patjavaihtoehto on saatavilla 120 cm ja 140n cm leveille vuodesohville. Patjassa on pussijouset ja pehmeä vaahtomuovikerros.

  1. Latex

Lujuusaste tässä patjassa on keskivertp (medium). Patjavaihtoehto saatavilla 140 ncm leveille vuiodesohville. Patja on valmistettu OEKO-TEX latexista. Ekologinen valinta ja patja on viileämpi vaihtoehto kuin vaahtomuovipatja. Patjan pinnassa on ohut vanukerros.

Mittapiirroksesta joka on kuvissa näet parhaiten tuotteen koon eri asennoissa.

Innovation Livingin kankaat ovat hyvin kulutuskestäviä. Linkistä joka johtaa Innovation Livingin sivuille voit haulla etsiä tuotteen ja sieltä näet myös tarkemmin kankaan materiaalin ja kulutuskestävyysarvon.