Etusivu » Etusivu » Vuodesohvat » Innovation Living Multifunctionals » Minimum 140 cm vuodesohva
Ale!

Minimum 140 cm vuodesohva

1 056,00 

Innovation MF patjat * 

Innovation vakiovärit, toimitusaika 4-7 viikkoa * 

Kuvaus

Minimum 140 cm vuodesohva

Minimum 140 cm vuodesohva kromijalkainen, jotka tekevät sille siistin ja modernin ilmeen. Kromijalat ovat kiiltävät ja leveät.

Vuodekoko 140×200 cm.

Classic, Spring, Latex, Soft spring ovat patjavaihtoehtoina ja rungossa on 9 mm pyökkipuiset säleet.

Jalat ovat kromattua terästä ja runko matta mustaa terästä.

Sängyssä on 4 eri pään korkeuden asentoa ja sohvassa 2 selkänojan kaltevuutta.

Vuodevaatesäilytys sisältyy hintaan. Se on rungossa riippuva pussukka patjan alla.

Selkänojan suoja sisältyy hintaan. Halutessasi voit myös tilata istuinosan suojuksen.

Tilaustuote, toimitusaika 4-7 viikkoa.

Vuodesohvassa on valitsemallasi kankaalla kiinteä verhoilu ja siinä on läpitikkaukset. On myös mahdollista saada patja valkoisella kankaalla ja irtopäällisellä. Irtopäällinen on myös saatavilla vanhaankin patjaan. Halutessasi irtopäällisen, olethan silloin yhteydessä liikkeiden tai yhteydenoton välityksellä.

Linkki Innovation Living sivulle

Kaikkiin Multifunctionals-malliston vuodesohviin patjansuoja kaupan päälle koko kampanjan ajan (12.2.2023)! Patjansuoja toimitetaan automaattisesti sohvan koon mukaan.

Multifunctionals patjat:

  1. Classic:

Lujuusaste tässä patjassa on napakka (firm). Patjavaihtoehto on saatavilla 120cm  ja 140 cm leveille vuodesohville. Patja on valmistettu kierrätetystä vaahtomuovista. Pinnalla on vanukerros.

  1. Spring

Lujuusaste tässä patjassa on pehmeä. (soft). Patjavaihtoehto on saatavilla 120 cm ja 140 cm leveille vuodesohville. Patjassa on pussijouset, kuitutäyte ja ohut kerros vaahtomuovia. Pussijousituksesta johtuen on hengittävä ja haihduttaa kosteuden ja lämmön pois.

  1. Soft Spring

Lujuusaste tässä patjassa on erittäin pehmeä (extra soft). Patjavaihtoehto on saatavilla 120 cm ja 140n cm leveille vuodesohville. Patjassa on pussijouset ja pehmeä vaahtomuovikerros.

  1. Latex

Lujuusaste tässä patjassa on keskivertp (medium). Patjavaihtoehto saatavilla 140 ncm leveille vuiodesohville. Patja on valmistettu OEKO-TEX latexista. Ekologinen valinta ja patja on viileämpi vaihtoehto kuin vaahtomuovipatja. Patjan pinnassa on ohut vanukerros.

Mittapiirroksesta joka on kuvissa näet parhaiten tuotteen koon eri asennoissa.

Innovation Livingin kankaat ovat hyvin kulutuskestäviä. Linkistä joka johtaa Innovation Livingin sivuille voit haulla etsiä tuotteen ja sieltä näet myös tarkemmin kankaan materiaalin ja kulutuskestävyysarvon.