Etusivu » Etusivu » Vuodesohvat » Aslak 120 cm vuodesohva

Aslak 120 cm vuodesohva

1 124,00 

Innovation MF patjat * 

Innovation vakiovärit, toimitusaika 4-7 viikkoa * 

Kuvaus

Aslak 120 cm vuodesohva

Aslak 120 cm vuodesohva on moneen tilaan sopiva vuodesohva. Tammiset jalat tekevät sille tyylikkään ja viimeistellyn ilmeen. Sohva on siro muodoiltaan.

Vuodekoko 120×200 cm.

Classic, Spring tai Soft spring ovat 120 cm vuodekoon patjavaihtoehtona ja rungossa on 9 mm pyökkipuiset säleet.

Jalat ovat lakattua tammea ja runko matta mustaa terästä.

Sängyssä on 4 eri pään korkeuden asentoa ja sohvassa 2 selkänojan kaltevuutta.

Vuodevaatesäilytys sisältyy. Se on riippuva pussukka patjan alla.

Sisältää rungon suojan selkäosaan. Halutessasi voit ostaa myös istuinosan suojan.

Tilaustuote, toimitusaika 4-7 viikkoa.

Vuodesohvassa on valitsemallasi kankaalla kiinteä verhoilu ja siinä on läpitikkaukset. On myös mahdollista saada patja valkoisella kankaalla ja irtopäällisellä. Irtopäällinen on myös saatavilla vanhaankin patjaan. Halutessasi irtopäällisen, olethan silloin yhteydessä liikkeiden tai yhteydenoton välityksellä.

Linkki Innovation Living sivulle

Multifunctionals patjat:

  1. Classic:

Lujuusaste tässä patjassa on napakka (firm). Patjavaihtoehto on saatavilla 120cm  ja 140 cm leveille vuodesohville. Patja on valmistettu kierrätetystä vaahtomuovista. Pinnalla on vanukerros.

  1. Spring

Lujuusaste tässä patjassa on pehmeä. (soft). Patjavaihtoehto on saatavilla 120 cm ja 140 cm leveille vuodesohville. Patjassa on pussijouset, kuitutäyte ja ohut kerros vaahtomuovia. Pussijousituksesta johtuen on hengittävä ja haihduttaa kosteuden ja lämmön pois.

  1. Soft Spring

Lujuusaste tässä patjassa on erittäin pehmeä (extra soft). Patjavaihtoehto on saatavilla 120 cm ja 140n cm leveille vuodesohville. Patjassa on pussijouset ja pehmeä vaahtomuovikerros.

  1. Latex

Lujuusaste tässä patjassa on keskivertp (medium). Patjavaihtoehto saatavilla 140 ncm leveille vuiodesohville. Patja on valmistettu OEKO-TEX latexista. Ekologinen valinta ja patja on viileämpi vaihtoehto kuin vaahtomuovipatja. Patjan pinnassa on ohut vanukerros.

Mittapiirroksesta joka on kuvissa näet parhaiten tuotteen koon eri asennoissa.

Innovation Livingin kankaat ovat hyvin kulutuskestäviä. Linkistä joka johtaa Innovation Livingin sivuille voit haulla etsiä tuotteen ja sieltä näet myös tarkemmin kankaan materiaalin ja kulutuskestävyysarvon.