Etusivu » Etusivu » Petivaatteet » Petauspatjat » Puuvillapetauspatja

Puuvillapetauspatja

60,00 139,00 

Poista

Kuvaus

Puuvillapetauspatja on ohut patjan suojus sisältäen 2 kerrosta puuvillaa.

Puuvillapetauspatja kangas pinnassa on 100% puuvillakangas. Petarin nurkissa on kätevät kumilenksut, jotta petari pysyy paikoillaan. Sen korkeus on noin 2 -3 cm.

Puuvillapetauspatja on sopiva suoja futonpatjalle tuoden siihen pintapehmeyttä. Puuvillapetauspatja on hyvä patjan suoja mille tahansa patjalle. Se on hengittävä ja miellyttävän tuntuinen, se ei ole hiostava.

Hoito: pestävä 30 asteessa tai kemiallisessa pesussa. Ei rumpukuivausta. Venyteltävä mittoihinsa kosteana.

  • Koko: 80, 90, 120, 140, 160 tai 180 x 200 cm.
  • Täyte: 2 kerrosta 100 % puuvillaa.
  • Päällinen: 100 % puuvillakangas.

Tilaustuote: Toimitusaika tällä hetkellä 3-5 viikkoa.

Petareita saa myös omilla mitoilla, ota yhteyttä suoraan infon kautta tai liikkeessä.

Linkki tuotetietoihin: Tuotetietoa

Petauspatjat

Yleensä futonpatjan päällä käytetään nukuttaessa puuvilla- tai villatäytteistä patjansuojusta tai petauspatjaa. On tärkeää, että futonpatjan kanssa käytetään vain hengittävää luonnonmateriaaleista valmistettua petauspatjaa tai Topperia. Keinokuituinen, hengittämätön petauspatja (esim. vaahtomuovia sisältävä) estää futonpatjan hengittämisen ja saattaa pilata patjan. Petauspatja antaa myös mukavaa pintapehmeyttä ja se on pestävissä.

Petauspatjaa voi myös imuroida ja tuulettaa ulkona. Aamulla kannattaa jättää koko sänky vähän haihduttelemaan eikä kiirehtiä petaamisen kanssa. Näin mahdollisesti yön aikana hikoiltu kosteus haihtuu ja sänky pysyy raikkaana kauan.