Etusivu » Etusivu » Petivaatteet » Petauspatjat » Villapatjansuoja vauvalle

Villapatjansuoja vauvalle

54,00 

Kuvaus

Villapatjansuoja vauvalle

Villapatjansuoja vauvalle on ohut patjan suoja sisältäen 2 kerrosta villaa. Se on sopiva petari futonpatjalle tuoden siihen pintapehmeyttä. Sen korkeus on noin 2 – 3 cm. Sopii myös muiden patjojen suojaamiseen vauvan sänkyyn.

Se on pestävä 30 asteessa tai kemiallisessa pesussa. Ei rumpukuivausta. Venyteltävä mittoihinsa kosteana. Villapesuaineella pesu.

Villa on hengittävä ja hyvin kosteutta haihduttava materiaali.

Petarin nurkissa on kumilenksut jotta se pysyy paikoillaan patjan päällä.

Koko: 60 x 120 cm. Petarin saa myös omilla mitoilla, ole silloin yhteydessä liikkeeseen tai infon kautta.

Täyte: 2 kerrosta 100 % villaa.

Päällinen: 100 % puuvillakangas.

Tilaustuote: Toimitusaika tällä hetkellä 3-5 viikkoa.

Yleensä futonpatjan päällä käytetään nukuttaessa puuvilla- tai villatäytteistä patjansuojusta tai petauspatjaa. On tärkeää, että futonpatjan kanssa käytetään vain hengittävää luonnonmateriaaleista valmistettua petauspatjaa tai Topperia. Keinokuituinen, hengittämätön petauspatja (esim. vaahtomuovia sisältävä) estää futonpatjan hengittämisen ja saattaa pilata patjan. Petauspatja antaa myös mukavaa pintapehmeyttä ja se on pestävissä.

Petauspatjaa voi myös imuroida ja tuulettaa ulkona. Aamulla kannattaa jättää koko sänky vähän haihduttelemaan eikä kiirehtiä petaamisen kanssa. Näin mahdollisesti yön aikana hikoiltu kosteus haihtuu ja sänky pysyy raikkaana kauan.

Tuotetietoa