Etusivu » Etusivu » Futonpatjat » Newborn patja

Newborn patja

133,00 

Kuvaus

Vastasyntyneen patja Newborn on pienelle vauvalle sopiva jämäkkä patja.

Vastasyntyneen patja Newbornin kangas patjan pinnassa on 100% puuvillakangas. Patjassa jämäkkää 4 cm:n kookoskerrosta ympäröi 1 cm puuvillakerros.

Vastasyntyneen patja Newbornin patjan suojaksi sopii esimerkiksi ohut pestävä puuvilla- tai villapetari. Vauvan sänkyyn kannattaa aina laittaa pestävä petari.

Se tuo pintaan myös mukavasti pehmeyttä olematta silti upottava tukien näin lapsen selän asentoa.

Hinta verkkosivuilla on 60×120 cm kokoiselle patjalle. Kysy patjan hintaa omilla mitoilla. Petarin saa myös omilla mitoilla sopivaksi patjan kanssa.

Saatavana omilla mitoilla, otathan yhteyttä yhteydenottosivun kautta. Kannattaa ensin mitata sängyn sisämitat ja sitten laittaa viestiä.

Tilaustuote: Toimitusaika tällä hetkellä 3-5 viikkoa.

Puhdistus

Futonpatjan päällinen ei ole irrotettava, joten mahdolliset tahrat ja muut epäpuhtaudet pitää poistaa käyttötarkoitukseen sopivalla tahranpoistoaineella, joita myyvät alan erikoisliikkeet.

Veden tai märän rätin käyttöä ei suositella koska luonnonkuitutäytteet saattavat sisältää luontaisia ainesosia, jotka saattavat värjätä päällikankaan.

Suosittelemme myös puhdistamaan futonpatjan säännöllisin väliajoin pölynimurilla.

Hoito

Futonpatjalla pitää ehdottomasti olla alusta, jolla se pääsee hengittämään myös alapinnaltaan. Alustan on oltava tukeva ja suora, esim. sälepohja tai tatami. Suoraan lattialla pitämistä emme suosittele, koska patjan alapintaan tiivistyvä kosteus pilaa patjan. Tatamia alustana käytettäessä suosittelemme muutaman viikon välein ottamaan patjan pois tatamin päältä koska vaikka tatami on hengittävä alusta niin se ei ole kuitenkaan yhtä hengittävä kuin sänkyrungon sälepohja.

Suosittelemme futonpatjan rullaamista ja kääntämistä säännöllisin väliajoin, mielellään noin 2 viikon välein. Futonpatjoja, joissa on keskellä kookoskuitulevy ei saa rullalle, joten ne pitää samoin väliajoin kevyesti taittamalla rullata ja kääntää.

Myös imurointi säännöllisin väliajoin sekä mahdollisuuksien mukaan tuuletus pidentävät futonpatjan käyttöikää.

Kosteina vuodenaikoina, jolloin ilmankosteus on suuri, suosittelemme viikottain jättämään päiväksi vuoteen petaamatta ja jos mahdollista ikkunan auki, jotta vältytään ilmankosteuden ja kehon kosteuden mahdollisesti aiheuttamalta patjan kastumiselta.

Linkki tuotetietoihin: Tuotetietoa