Tatami

190,00 

Poista

Kuvaus

Tatami

Tatami on valmistettu riisioljesta ja kaislasta. Nämä aidot, korkealaatuiset tatamimatot on muotoiltu perinteiseen japanilaiseen tyyliin. Uusiutuvista luonnonvaroista valmistetut tatamimatot ovat ympäristöystävällisiä ja kestävät jopa 20 vuotta asianmukaisella hoidolla.

Tatamia / tatameita käytetään lattialla patjan hengittävänä alustana joko patjan kokoisena tai suurempana alana. Tatameita voidaan käyttää myös monien sänkyrunkojen kanssa. Varsinkin ohuen futonpatjan kanssa tatami on hyvä vaihtoehto alustaksi. 

Tatamia voi käyttää muutenkin monipuolisesti. Se soveltuu jooga tai rentoutumisalustaksi tai sen päällä voi lapset temppuilla.

Tatamia futonpatjan alla käytettäessä suosittelemme aina välillä purkamaan koko vuoteen. Ottamalla patjan ja petivaatteet pois ja nostamalla tatami esim. seinää vasten pystyyn tuulettumaan ja haihduttamaan mahdollisen kosteuden pois. Tämä olisi suositeltavaa tehdä vähintään parin kuukauden välein. Näin tatami ei kerää kosteutta ja ei ala tuoksua tunkkaiselta.

Linkki: Tatami Karup Design

Koko : 70/80/90/100 x 200 cm. Paksuus noin 5 cm.
Materiaali : Riisiolkea, päällimmäinen kerros kaislaa.
Väri : Vaalean vihertävä, reunat mustat. Vihertävä väri haalistuu ajan mittaan.
Toimitusaika : Toimitusaika tällä hetkellä noin 2-4 viikkoa.

Valmistusmaa: Kiina

Tatamit tuoksuvat uutena ”meriheinältä”. Tuoksu laimenee ajan mittaan. Tuoksuherkille uuden tatamin tuoksu voi olla epämiellyttävää.

HUOM! 100 cm tatamin toimitus toukokuun lopulla 2024!