Mulperipuu

Meidän omassa valikoimassamme kaikki futonpatjat, petauspatjat, peitteet ja tyynyt on valmistettu aidoista luonnonmateriaaleista. Valikoimastamme löydät tuotteita nukkumiseen, oleskeluun ja sisustamiseen.

Kivijalkaliikkeidemme lisäksi sinua palvellaan ammattitaitoisesti verkkokaupassamme.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme.

Karupdesign_japan_styleimage_2

Futonpatjat

Tutustu valikoimaamme

Karupdesign_pacedaybed_ alakuva_2

Vuodesohvat

Tutustu valikoimaamme

Ajankohtaista

Tarjous Karup Design OUT -malliston tuotteista!

Kesä lähestyy! Nyt kaikki Karupin OUT -malliston eli ulkotuotemalliston tuotteet alennushinnoin! Tuotteet sopivat hyvin esimerkiksi terassille tai parvekkeelle, ja ne on päällystetty vettä sekä likaa hylkivällä dralon-kankaalla. Kaikki tuotteet löydät valikosta Vuodesohvat -> Karup Design OUT. Tarjous voimassa 25.6.2023 saakka.

Karupin kevään 2023 uudet tuotteet!

Kevään uutuudet Karup Designilta ovat nyt myynnissä! Uutuuksista löytyy mm. uusi vuodesohvamalli, sänkyrunko sekä huonekaluja. Lisäksi valikoimiin on saatu kaksi uutta kangasvaihtoehtoa väreissä Fudge Brown ja Sorbet Pink. Uudet värivaihtoehdot saatavilla valikoituihin Karupin vuodesohviin.

Huhti- ja toukokuun tarjouskampanja!

Huhti- ja toukokuun ajan valikoidut Karup Designin vuodesohvat alennetuin hinnoin! Kaikki kampanjatuotteet löydät verkkokaupan tarjoukset -sivulta. Ostaessasi kampanjatuotteen, saat veloituksetta kaupan päälle puuvillaisen patjansuojuksen värissä luonnonvalkoinen. Kampanja voimassa 31.5.2023 saakka.