Bagi

199,00 276,00 

Poista

Ekomat vakiovärit

Ekomat tilausvärit

Kuvaus

Varapatja Bagi on mukaanotettava varapatja.

Varapatja Bagi on patjana futon original, eli pelkkää puuvillaa 4 kerrosta ja sen paksuus on noin 5-6 cm.

Patjankokoja on saatavilla kolme: 80×200, 90×200 ja 120×200.

Varapatja Bagi toimii myös loistavasti jooga-alustana. Myös meditaatioon ja rentoutumiseen se on juuri sopiva alusta.

Patjan normaali väri on käsittelemätön luonnonvalkoinen puuvilla. Jos haluat patjan värillisellä puuvillakankaalla niin valitse se Ekomat tilausvärit-osiosta.

Varapatja Bagi on näppärä säilyttää kaapissa tai vaatehuoneessa ja ottaa sieltä käyttöön tarvittaessa.

Sisältää suojapussin, jossa kantokahva ja kiristysnyöri pussin suussa. Patjassa on kaksi solmittavaa kiristysnauhaa ympärillä.

Tilaustuote: Toimitusaika tällä hetkellä 3-5 viikkoa.

Linkki tuotetietoihin: Tuotetietoa

Puhdistus

Futonpatjan päällinen ei ole irrotettava, joten mahdolliset tahrat ja muut epäpuhtaudet pitää poistaa käyttötarkoitukseen sopivalla tahranpoistoaineella, joita myyvät alan erikoisliikkeet.

Veden tai märän rätin käyttöä ei suositella koska luonnonkuitutäytteet saattavat sisältää luontaisia ainesosia, jotka saattavat värjätä päällikankaan.

Suosittelemme myös puhdistamaan futonpatjan säännöllisin väliajoin pölynimurilla.

Hoito

Futonpatjalla pitää ehdottomasti olla alusta, jolla se pääsee hengittämään myös alapinnaltaan. Alustan on oltava tukeva ja suora, esim. sälepohja tai tatami. Suoraan lattialla pitämistä emme suosittele, koska patjan alapintaan tiivistyvä kosteus pilaa patjan. Tatamia alustana käytettäessä suosittelemme muutaman viikon välein ottamaan patjan pois tatamin päältä koska vaikka tatami on hengittävä alusta niin se ei ole kuitenkaan yhtä hengittävä kuin sänkyrungon sälepohja.

Suosittelemme futonpatjan rullaamista ja kääntämistä säännöllisin väliajoin, mielellään noin 2 viikon välein. Futonpatjoja, joissa on keskellä kookoskuitulevy ei saa rullalle, joten ne pitää samoin väliajoin kevyesti taittamalla rullata ja kääntää.

Myös imurointi säännöllisin väliajoin sekä mahdollisuuksien mukaan tuuletus pidentävät futonpatjan käyttöikää.

Kosteina vuodenaikoina, jolloin ilmankosteus on suuri, suosittelemme viikottain jättämään päiväksi vuoteen petaamatta ja jos mahdollista ikkunan auki, jotta vältytään ilmankosteuden ja kehon kosteuden mahdollisesti aiheuttamalta patjan kastumiselta.