Etusivu » Etusivu » Futonpatjat » Natural Patja » Futon Original

Futon Original

143,00 297,00 

Poista

Ekomat vakiovärit

Ekomat tilausvärit

Kuvaus

Perusfutonpatja Futon Original on mallistossamme lähimpänä esikuvaansa, alkuperäistä japanilaista futonia.

Perusfutonpatja Futon Original patja soveltuu käytettäväksi vain tasaisella alustalla, esimerkiksi tatamin päällä. Sälepohjan päälle laitettuna saattavat säleet tuntua patjan läpi. Pienelle lapselle patjaa voi käyttää myös.

Perusfutonpatja Futon Original on sopiva varapatjana satunnaiselle yövieraalle. Patjan täytteenä on 4 kerrosta puuvillaa. Patjan voi laittaa rullalle helposti.

Perusfutonpatja Futon Original:

  • Koko : 80/90/120/140/160/180 x 200 cm
  • Paksuus : noin 5 – 6 cm
  • Täyte: 100 % puuvillaa, 4 kerrosta.
  • Kangas : 100 % puuvillaa
  • Perusväri : Luonnonvalkoinen (071)
  • Muut värit : Ekomat värivalikoimasta, värilisä 28 €

Mikäli haluat patjan jollain muulla kuin perusvärillä (luonnonvalkoinen) valitse väri listasta.

Kankaan väri voi hieman poiketa kuvien väreistä.

Omilla mitoilla saa patjaa myös. Mikäli haluat patjan omilla mitoillasi niin otathan yhteyttä sivun alareunan ”yhteydenotto” linkin kautta, kiitos.

Tilaustuote: Toimitusaika tällä hetkellä 3-5 viikkoa.

Linkki tuotetietoihin: Tuotetietoa

Puhdistus

Futonpatjan päällinen ei ole irrotettava, joten mahdolliset tahrat ja muut epäpuhtaudet pitää poistaa käyttötarkoitukseen sopivalla tahranpoistoaineella, joita myyvät alan erikoisliikkeet.

Veden tai märän rätin käyttöä ei suositella koska luonnonkuitutäytteet saattavat sisältää luontaisia ainesosia, jotka saattavat värjätä päällikankaan.

Suosittelemme myös puhdistamaan futonpatjan säännöllisin väliajoin pölynimurilla.

Hoito

Futonpatjalla pitää ehdottomasti olla alusta, jolla se pääsee hengittämään myös alapinnaltaan. Alustan on oltava tukeva ja suora, esim. sälepohja tai tatami. Suoraan lattialla pitämistä emme suosittele, koska patjan alapintaan tiivistyvä kosteus pilaa patjan. Tatamia alustana käytettäessä suosittelemme muutaman viikon välein ottamaan patjan pois tatamin päältä koska vaikka tatami on hengittävä alusta niin se ei ole kuitenkaan yhtä hengittävä kuin sänkyrungon sälepohja.

Suosittelemme futonpatjan rullaamista ja kääntämistä säännöllisin väliajoin, mielellään noin 2 viikon välein. Futonpatjoja, joissa on keskellä kookoskuitulevy ei saa rullalle, joten ne pitää samoin väliajoin kevyesti taittamalla rullata ja kääntää.

Myös imurointi säännöllisin väliajoin sekä mahdollisuuksien mukaan tuuletus pidentävät futonpatjan käyttöikää.

Kosteina vuodenaikoina, jolloin ilmankosteus on suuri, suosittelemme viikottain jättämään päiväksi vuoteen petaamatta ja jos mahdollista ikkunan auki, jotta vältytään ilmankosteuden ja kehon kosteuden mahdollisesti aiheuttamalta patjan kastumiselta.