Etusivu » Etusivu » Futonpatjat » Futon Comfort Nice Price

Futon Comfort Nice Price

339,00 449,00 

Poista

Kuvaus

Futon Comfort Nice Price kampanja 2024

Futon Comfort Nice Price patja on vastaava kuin Futon Comfort. Tässä patjassa ero on siinä että puuvillan sijaan kuituna on käytetty EcoMix sekoitekuitua, joka sisältää puuvillaa, villaa, pellavaa, hamppua, polyesteriä ja muita kuituja sekoitteena.

Sekoitevanun sisältö: -n.70-80 % puuvillaa, n.10-20 % villaa, n. 10-20 % pellavaa, hamppua ja muita kuituja.

Futon Comfort Nice Price:

  • Koko : 80/90/120/140/160/180 x 200 cm
  • Paksuus : noin 15-16 cm
  • Täyte : 100 % EcoMix sekoitekuitu, kookoskuitu ja latexkerros.
  • Kangas : 100 % puuvillaa.
  • Perusväri : Luonnonvalkoinen (071)

Kaikissa patjoissa on läpitikkaus ja jos patjassa on täytteenä kookoskuitua niin läpitikkauksen tukena on huopavahvike. Perusvärissä luonnonvalkoisella kankaalla huopa on valkoinen ja samoin lanka.

Nice Price tarjoustuotteita on myynnissä rajallinen määrä. Toimitukset alkavat heti helmikuussa 2024 kuorman saavuttua.

Huom! Ostaessasi myös sänkyrungon saat kaupan päälle automaattisesti puuvillaisen patjansuojan samassa koossa kuin tilaamasi patja!

Linkki tuotetietoihin: Tuotetietoa

Puhdistus

Futonpatjan päällinen ei ole irrotettava, joten mahdolliset tahrat ehkäisee parhaiten patjansuojan käyttö. Se suojaa patjaa likaantumiselta.

Veden tai märän rätin käyttöä ei suositella koska luonnonkuitutäytteet saattavat sisältää luontaisia ainesosia, jotka saattavat värjätä päällikankaan. Lisäksi patjassa olevat kuidut imevät kosteuden jos patjaa kastaa ja se ei ehkä kuivu.

Suosittelemme myös puhdistamaan futonpatjan säännöllisin väliajoin pölynimurilla.

Hoito

Futonpatjalla pitää ehdottomasti olla alusta, jolla se pääsee hengittämään myös alapinnaltaan. Alustan on oltava tukeva ja suora, esim. sälepohja tai tatami. Suoraan lattialla pitämistä emme suosittele, koska patjan alapintaan tiivistyvä kosteus pilaa patjan. Tatamia alustana käytettäessä suosittelemme muutaman viikon välein ottamaan patjan pois tatamin päältä koska vaikka tatami on hengittävä alusta niin se ei ole kuitenkaan yhtä hengittävä kuin sänkyrungon sälepohja.

Suosittelemme futonpatjan rullaamista ja kääntämistä säännöllisin väliajoin, mielellään noin 2 viikon välein. Futonpatjoja, joissa on keskellä kookoskuitulevy ei saa rullalle, joten ne pitää samoin väliajoin kevyesti taittamalla rullata ja kääntää.

Myös imurointi säännöllisin väliajoin sekä mahdollisuuksien mukaan tuuletus pidentävät futonpatjan käyttöikää.

Suosittelemme jättämään vuoteen petaamatta aamuisin joksikin aikaa niin yöllä kertynyt mahdollinen kosteus pääsee haihtumaan pois.