Etusivu » Etusivu » Futonpatjat » Natural patjat » Futon Cocos

Futon Cocos

258,00 544,00 

Poista

Ekomat vakiovärit

None Luonnonvalkoinen

Ekomat tilausvärit

None Pinkki 89 +31,00 € Tumman ruskea 80 +31,00 € Ruosteen punainen 75 +31,00 € Pellavan värinen 72 +31,00 € Vaalea beige 60 +31,00 € Maastovihreä 52 +31,00 € Metsänvihreä 50 +31,00 € Tumma lila 26 +31,00 € Vaalean harmaa 15 +31,00 € Kirkas keltainen 12 +31,00 € Sinisen harmaa 11 +31,00 € Tummansininen 10 +31,00 € Punainen 09 +31,00 € Sininen 05 +31,00 € Kirkas punainen 03 +31,00 € Harmaa 02 +31,00 € Musta 01 +31,00 €

Kuvaus

Futon Cocos puuvillakookosfutonpatja on jämäkkä peruspatja.

Futon Cocos puuvillakookosfutonpatja on jo pitkään ollut suosituin patja valikoimassamme. Se on monen mielestä sopiva yhdistelmä pehmeyttä ja jämäkkyyttä.

Meidän omaa mallistoamme varten täytteenä oleva puuvilla on käsitelty tehtaalla siten, että Futon Cocos on noin 2 cm tehtaan perusmallia ohuempi ja siis hieman napakampi sisältäen kuitenkin täsmälleen saman määrän puuvillaa kuin tehtaan perusmalli.

Puuvillakookosfutonpatja on koottu seuraavasti: 4 kerrosta puuvillaa, keskellä 3 cm kookoskerros ja taas 4 kerrosta puuvillaa. Tässäkin patjassa kuten muissakin futonpatjoissa kannattaa muistaa huoltaa patjaa tarpeeksi usein. Patjaa kannattaa ja pitää kääntää. Patjaa kannattaa kääntää useasti ja moneen suuntaan, välillä vaihtaen pää- ja jalkopuolta ja välillä sivuttain ympäri. Kääntämisellä pyritään saamaan kuidut aukeamaan ja näin vältytään selkeän kuopan muodostumiselta. Luonnonmateriaalien ominaisuus kuitenkin on painua vähän kasaan.

Futon Cocos puuvillakookosfutonpatja:

  • Koko : 80/90/120/140/160/180 x 200 cm
  • Paksuus : noin 15-16 cm
  • Täyte : Puuvillaa ja kookoskuitua
  • Kangas : 100 % puuvillaa.
  • Perusväri : Luonnonvalkoinen (071)
  • Muut värit : Ekomat värivalikoimasta, värilisä 31 €.
  • Mikäli haluat patjan jollain muulla kuin perusvärillä (luonnonvalkoinen) valitse väri listasta.

Kankaan väri voi hieman poiketa kuvien väreistä.

Kaikissa patjoissa on läpitikkaus ja jos patjassa on täytteenä kookoskuitua niin läpitikkauksen tukena on huopavahvike. Perusvärissä luonnonvalkoisella kankaalla huopa on valkoinen ja samoin lanka. Värillisessä patjassa vahvike on musta ja samoin lanka. Värillinen kangas on kaikki muut kuin perusluonnonvalkoinen kangas.

Mikäli haluat patjan omilla mitoillasi niin otathan yhteyttä sivun alareunan ”yhteydenotto” linkin kautta, kiitos.

Kaikkiin patjoihin on mahdollista ostaa napakka irtopäällinen joka on valmistettu puuvillakankaasta ja siinä on vetoketju kolmella sivulla. Irtopäällinen on pestävä ja se voi olla värillinenkin. Mikäli haluat irtopäällisen patjaasi niin otathan yhteyttä sivun alareunan ”yhteydenotto” linkin kautta, kiitos.

Tilaustuote: Toimitusaika tällä hetkellä 3-5 viikkoa.

Linkki tuotetietoihin: Tuotetietoa

Puhdistus

Futonpatjan päällinen ei ole irrotettava, joten mahdolliset tahrat ehkäisee parhaiten patjansuojan käyttö. Se suojaa patjaa likaantumiselta.

Veden tai märän rätin käyttöä ei suositella koska luonnonkuitutäytteet saattavat sisältää luontaisia ainesosia, jotka saattavat värjätä päällikankaan. Lisäksi patjassa olevat kuidut imevät kosteuden jos patjaa kastaa ja se ei ehkä kuivu.

Suosittelemme myös puhdistamaan futonpatjan säännöllisin väliajoin pölynimurilla.

Hoito

Futonpatjalla pitää ehdottomasti olla alusta, jolla se pääsee hengittämään myös alapinnaltaan. Alustan on oltava tukeva ja suora, esim. sälepohja tai tatami. Suoraan lattialla pitämistä emme suosittele, koska patjan alapintaan tiivistyvä kosteus pilaa patjan. Tatamia alustana käytettäessä suosittelemme muutaman viikon välein ottamaan patjan pois tatamin päältä koska vaikka tatami on hengittävä alusta niin se ei ole kuitenkaan yhtä hengittävä kuin sänkyrungon sälepohja.

Suosittelemme futonpatjan rullaamista ja kääntämistä säännöllisin väliajoin, mielellään noin 2 viikon välein. Futonpatjoja, joissa on kookoskuitulevy ei saa rullalle, joten ne pitää samoin väliajoin kevyesti taittamalla rullata ja kääntää.

Myös imurointi säännöllisin väliajoin sekä mahdollisuuksien mukaan tuuletus pidentävät futonpatjan käyttöikää.

Suosittelemme jättämään vuoteen petaamatta aamuisin joksikin aikaa niin yöllä kertynyt mahdollinen kosteus pääsee haihtumaan pois. Samoin siivotessa ja lakanoita vaihtaessa kannattaa patja aina kääntää ja antaa tuulettua. Patjaa kannattaa välillä kääntää pituus- ja välillä leveyssuunnassa.