Etusivu » Etusivu » Futonpatjat » Bagi Wool

Bagi Wool

272,00 356,00 

Poista

Ekomat vakiovärit

None Luonnonvalkoinen

Ekomat tilausvärit

None Pinkki 89 Tumman ruskea 80 Ruosteen punainen 75 Pellavan värinen 72 Vaalea beige 60 Maastovihreä 52 Metsänvihreä 50 Tumma lila 26 Vaalean harmaa 15 Kirkas keltainen 12 Sinisen harmaa 11 Tummansininen 10 Punainen 09 Sininen 05 Kirkas punainen 03 Harmaa 02 Musta 01

Kuvaus

Bagi Wool on mukaanotettava villainen varapatja.

Bagi Wool varapatja on patjana futon original wool eli  lampaanvillaa 4 kerrosta ja sen paksuus on noin 5-6 cm. Käytetty villa on mulesing-vapaata.

Patjankokoja on saatavilla kolme: 80×200, 90×200 ja 120×200.

Varapatja Bagi toimii myös loistavasti jooga-alustana. Myös meditaatioon ja rentoutumiseen se on juuri sopiva alusta.

Patjan normaali väri on käsittelemätön luonnonvalkoinen puuvilla. Jos haluat patjan värillisellä puuvillakankaalla niin valitse se Ekomat tilausvärit-osiosta.

Varapatja Bagi Wool on näppärä säilyttää kaapissa tai vaatehuoneessa ja ottaa sieltä käyttöön tarvittaessa.

Sisältää suojapussin, jossa kantokahva ja kiristysnyöri pussin suussa. Patjassa on kaksi solmittavaa kiristysnauhaa ympärillä. Suojapussukka on saman värinen kuin patjakin. Patjaa on helppo säilyttää vaikka yläkaapissa tai vaatehuoneessa ja ottaa käyttöön kun sitä tarvitaan. Lasten kaverikyläilyyn tämä patja sopii myös oikein hyvin.

Tilaustuote: Toimitusaika tällä hetkellä 3-5 viikkoa.

Linkki tuotetietoihin: Tuotetietoa

Puhdistus

Futonpatjan päällinen ei ole irrotettava, joten mahdolliset tahrat ehkäisee parhaiten patjansuojan käyttö. Se suojaa patjaa likaantumiselta.

Veden tai märän rätin käyttöä ei suositella koska luonnonkuitutäytteet saattavat sisältää luontaisia ainesosia, jotka saattavat värjätä päällikankaan. Lisäksi patjassa olevat kuidut imevät kosteuden jos patjaa kastaa ja se ei ehkä kuivu.

Suosittelemme myös puhdistamaan futonpatjan säännöllisin väliajoin pölynimurilla.

Hoito

Futonpatjalla pitää ehdottomasti olla alusta, jolla se pääsee hengittämään myös alapinnaltaan. Alustan on oltava tukeva ja suora, esim. sälepohja tai tatami. Suoraan lattialla pitämistä emme suosittele, koska patjan alapintaan tiivistyvä kosteus pilaa patjan. Tatamia alustana käytettäessä suosittelemme muutaman viikon välein ottamaan patjan pois tatamin päältä koska vaikka tatami on hengittävä alusta niin se ei ole kuitenkaan yhtä hengittävä kuin sänkyrungon sälepohja.

Suosittelemme futonpatjan rullaamista ja kääntämistä säännöllisin väliajoin, mielellään noin 2 viikon välein. Futonpatjoja, joissa on keskellä kookoskuitulevy ei saa rullalle, joten ne pitää samoin väliajoin kevyesti taittamalla rullata ja kääntää.

Myös imurointi säännöllisin väliajoin sekä mahdollisuuksien mukaan tuuletus pidentävät futonpatjan käyttöikää.

Suosittelemme jättämään vuoteen petaamatta aamuisin joksikin aikaa niin yöllä kertynyt mahdollinen kosteus pääsee haihtumaan pois.