Suomessa suunniteltu vuode

Suomessa suunniteltu vuode

Mulperipuun haave, Suomessa suunniteltu vuode toteutui.

Meillä Mulperipuussa on ollut jo kauan mielessä ja haaveena ihan itse suunnitella oma mallisto vuoteista. Suomessa suunniteltu vuode on ollut pitkään mielessä. Vihdoinkin se on toteutunut. Olemme halunneet suunnitella vuoteet juuri suomalaista sisustajaa ja suomalaisia koteja kaunistamaan. Tyyli vuoteissa on yksinkertainen, skandinaavinen, ei mitään liikaa. Vuoteen pitää olla myös tukeva, ei natinaa ja kauniista puusta valmistettua. Näillä periaatteilla lähdimme liikkeelle.

Design from Finland-merkki

Itse suunnittelemillemme vuoteille on kaikille myönnetty Design from Finland-merkki. Merkin määritelmä on tämä: ”Design from Finland-merkillä viestit asiakkaillesi siitä, että tuote, tuoteryhmä tai palvelu on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti”. Juuri tähän halusimme mekin pyrkiä.

Vuoteet

Kaikki suunnittelemamme vuoteet valmistetaan Latviassa pienessä puusepän verstaassa. Kaikki vuoteet ja vuodesohva on valmistettu saarnesta, joka on kaunis puu ja sopii väriltään meidän suomalaisiin koteihimme.

Vuoteet ja vuodesohva ovat tukevia ja valmistettu massiivipuusta. Ne eivät nitise ja natise. Malleja vuoteissa on yhteensä viisi ja yksi vuodesohva / daybed malli. Halusimme lisäksi että saarnen kaunis puusyykuvio ja väri pysyy ennallaan, joten puuta ei ole käsitelty vahalla tai lakalla. Hinnaltaan tuotteet ovat vielä ihan monenlaisen sisustajan saavutettavissa.

Vuodemallit

  • Oskar
  • Alvar
  • Edwin
  • Tove
  • Maja

Oskar on yksinkertainen poikkipuinen säleikkövuode. Rungon koko on patjan koon mukainen.  Oskarin korkeus on 29 cm.

Alvar taas on päädyllinen vuode. Se on matalahko runko ja sen korkeus on 30 cm. Päädyn korkeus on 68 cm. Alvarin runko on vähän pidempi ja leveämpi kuin patjan koko. Reuna jää vähän näyviin.

Edwin on matalampi ja päädytön versio Alvarista. Sen korkeus on 16 cm. Muuten mitat ovat samat kuin Alvarissa.

Tove on taas korkeampi malli. Sen rakenne on laatikkomainen. Toven korkeus on 44 cm ja runko jää vähän näkyviin patjan alta.

Maja on muuten samanlainen kuin Tove mutta matalampi. Sen korkeus on 24 cm, muut mitat ovat samat kuin Tovessa.

Lisäksi mallistoon kuuluu Oskar-vuodesohva. Vuodesohva on malliltaan daybed, eli siinä on patja joka on samaa kokoa kuin runko. Selkätyynyillä siitä saa sohvan. Vaihtoehtoina on kaksi selkätyynyä tai kaksi putkityynyä. Vuodesohvan patja tulee eri paikasta kuin runko ja siinä on pyyhittävä polyesterikangas päällä.

Tutustu vuoteisiin liikkeissämme ja verkkokaupassamme

Vuodemallit ja vuodesohva on esillä liikkeissämme Turussa ja Helsingissä. Verkkokaupassa on esillä kaikki itse suunnittelemamme mallit. Kuvia ja mittoja löytyy verkkokaupasta ja tiedustelemalla liikkeistä.

Johtuen valmistavan yrityksen pienuudesta niin saattaa välillä toimitusaika venyä kolmeen kuukauteen, mutta jos tuotetta on varastossamme niin sen saamiseen menee lyhyt aika. Pidämme varastoa tuotteista, mutta välillä se pääsee loppumaan.

Me olemme itse hyvin innoissamme tuotteistamme, niistä tuli niin paljon parempia kuin edes osasimme odottaa. Saarni toimii tosi hyvin materiaalina ja on niin kaunis sävyltään. Tämä Suomessa suunniteltu vuode on kyllä ihan huippu juttu. Ja kuten huomaat niin myös nimet tuotteissa kertovat tarinaa suomalaisista huipputyypeistä.