Etusivu » Etusivu » Futonpatjat » Latex patjat » Futon Latex

Futon Latex

308,00 688,00 

Poista

Ekomat vakiovärit

None Luonnonvalkoinen 0,00 €

Ekomat tilausvärit

None Pinkki 89 +28,00 € Tumman ruskea 80 +28,00 € Ruosteen punainen 75 +28,00 € Pellavan värinen 72 +28,00 € Vaalea beige 60 +28,00 € Maastovihreä 52 +28,00 € Metsänvihreä 50 +28,00 € Tumma lila 26 +28,00 € Vaalean harmaa 15 +28,00 € Kirkas keltainen 12 +28,00 € Sinisen harmaa 11 +28,00 € Tummansininen 10 +28,00 € Punainen 09 +28,00 € Sininen 05 +28,00 € Kirkas punainen 03 +28,00 € Harmaa 02 +28,00 € Musta 01 +28,00 €

Kuvaus

Latexfutonpatja Futon Latex on pehmeän mukava patja jossa on mukana joustoa.

Latexfutonpatja Futon Latex sisältää yhden  8 cm latex-kerroksen keskellä patjaa joustoa tuomaan. Patjan pinnassa on kolme kerrosta puuvillaa ja sen alla 8 cm:n latex-kerros.

Latexfutonpatja Futon Latex on napakampi kuin Futon Luxus patja.

Ekomatin käyttämä latex on osittain synteettistä, eli tuote ei ole kokonaan luonnomateriaalia.

Tässäkin patjassa kuten muissakin futonpatjoissa kannattaa muistaa huoltaa patjaa tarpeeksi usein. Patjaa kannattaa ja pitää kääntää. Patjaa kannattaa kääntää useasti ja moneen suuntaan, välillä vaihtaen pää- ja jalkopuolta ja välillä sivuttain ympäri. Kääntämisellä pyritään saamaan kuidut aukeamaan ja näin vältytään selkeän kuopan muodostumiselta. Luonnonmateriaalien ominaisuus kuitenkin on painua vähän kasaan.

Latexfutonpatja Futon Latex:

  • Koko : 80/90/120/140/160/180 x 200 cm
  • Paksuus : noin 16-17 cm
  • Täyte : Puuvillaa ja latexia.
  • Kangas : 100 % puuvillaa.
  • Perusväri : Luonnonvalkoinen (071)
  • Muut värit : Ekomat värivalikoimasta, värilisä 28 €.

Mikäli haluat patjan jollain muulla kuin perusvärillä (luonnonvalkoinen) valitse väri listasta.

Tilaustuote, toimitusaika tällä hetkellä 3-5 viikkoa.

Kankaan väri voi hieman poiketa kuvien väreistä.

Patjan saa myös kaikilla omilla mitoilla. Mikäli haluat patjan omilla mitoillasi niin otathan yhteyttä sivun alareunan ”yhteydenotto” linkin kautta, kiitos.

Kaikkiin patjoihin on mahdollista ostaa napakka irtopäällinen joka on valmistettu puuvillakankaasta ja siinä on vetoketju kolmella sivulla. Irtopäällinen on pestävä ja se voi olla värillinenkin. Mikäli haluat irtopäällisen patjaasi niin otathan yhteyttä sivun alareunan ”yhteydenotto” linkin kautta, kiitos.

Linkki tuotetietoihin: Tuotetietoa

Puhdistus

Futonpatjan päällinen ei ole irrotettava, joten mahdolliset tahrat ja muut epäpuhtaudet pitää poistaa käyttötarkoitukseen sopivalla tahranpoistoaineella, joita myyvät alan erikoisliikkeet.

Veden tai märän rätin käyttöä ei suositella koska luonnonkuitutäytteet saattavat sisältää luontaisia ainesosia, jotka saattavat värjätä päällikankaan.

Suosittelemme myös puhdistamaan futonpatjan säännöllisin väliajoin pölynimurilla.

Hoito

Futonpatjalla pitää ehdottomasti olla alusta, jolla se pääsee hengittämään myös alapinnaltaan. Alustan on oltava tukeva ja suora, esim. sälepohja tai tatami. Suoraan lattialla pitämistä emme suosittele, koska patjan alapintaan tiivistyvä kosteus pilaa patjan. Tatamia alustana käytettäessä suosittelemme muutaman viikon välein ottamaan patjan pois tatamin päältä koska vaikka tatami on hengittävä alusta niin se ei ole kuitenkaan yhtä hengittävä kuin sänkyrungon sälepohja.

Suosittelemme futonpatjan rullaamista ja kääntämistä säännöllisin väliajoin, mielellään noin 2 viikon välein. Futonpatjoja, joissa on keskellä kookoskuitulevy ei saa rullalle, joten ne pitää samoin väliajoin kevyesti taittamalla rullata ja kääntää.

Myös imurointi säännöllisin väliajoin sekä mahdollisuuksien mukaan tuuletus pidentävät futonpatjan käyttöikää.

Kosteina vuodenaikoina, jolloin ilmankosteus on suuri, suosittelemme viikottain jättämään päiväksi vuoteen petaamatta ja jos mahdollista ikkunan auki, jotta vältytään ilmankosteuden ja kehon kosteuden mahdollisesti aiheuttamalta patjan kastumiselta.