Etusivu » Etusivu » Futonpatjat » Latex Patja » Futon Comfort

Futon Comfort

293,00 641,00 

Poista

Ekomat vakiovärit

Ekomat tilausvärit

Kuvaus

Kookoslatexfutonpatja Futon Comfort on patja jossa on mukana joustoa.

Kookoslatexfutonpatja Futon Comfort sisältää kaksi kappaletta 2 cm latex kerroksia joustoa tuomaan.

Kookoslatexfutonpatja Comfort on oiva malli aloittelevalle futonpatjakäyttäjälle. Siinä oleva jousto tuo mieleen eniten muunlaiset patjat. Patjan rakenteessa on kaksi kerrosta puuvillaa ja sen alla 2 cm:n latex-kerros. Ennen 3 cm:n cocos-kerrosta on vielä 1 puuvillakerros.

  • Koko : 80/90/120/140/160/180 x 200 cm
  • Paksuus : noin 15-16 cm
  • Täyte : Puuvillaa, kookoskuitua ja latexia.
  • Kangas : 100 % puuvillaa.
  • Perusväri : Luonnonvalkoinen (071)
  • Muut värit : Ekomat värivalikoimasta, värilisä 28 €.

Mikäli haluat patjan jollain muulla kuin perusvärillä (luonnonvalkoinen) valitse väri listasta.

Tilaustuote, toimitusaika tällä hetkellä 3-5 viikkoa.

Kankaan väri voi hieman poiketa kuvien väreistä.

Patjan saa myös omilla mitoilla. Mikäli haluat patjan omilla mitoillasi niin otathan yhteyttä sivun alareunan ”yhteydenotto” linkin kautta, kiitos.

Tarjouskampanjan aikana 1.1.-31.1.2023 saat kaupanpäälle Lennolin uuden Kaiho-villatyynyn! Yksi tyyny kun patjan koko on 80-120 x 200 cm ja kaksi tyynyä kun patjan koko 0n 140-180 x 200 cm! Tyyny/tyynyt tulevat automaattisesti tilaukseen mukaan!

Linkki tuotetietoihin: Tuotetietoa

Puhdistus

Futonpatjan päällinen ei ole irrotettava, joten mahdolliset tahrat ja muut epäpuhtaudet pitää poistaa käyttötarkoitukseen sopivalla tahranpoistoaineella, joita myyvät alan erikoisliikkeet.

Veden tai märän rätin käyttöä ei suositella koska luonnonkuitutäytteet saattavat sisältää luontaisia ainesosia, jotka saattavat värjätä päällikankaan.

Suosittelemme myös puhdistamaan futonpatjan säännöllisin väliajoin pölynimurilla.

Hoito

Futonpatjalla pitää ehdottomasti olla alusta, jolla se pääsee hengittämään myös alapinnaltaan. Alustan on oltava tukeva ja suora, esim. sälepohja tai tatami. Suoraan lattialla pitämistä emme suosittele, koska patjan alapintaan tiivistyvä kosteus pilaa patjan. Tatamia alustana käytettäessä suosittelemme muutaman viikon välein ottamaan patjan pois tatamin päältä koska vaikka tatami on hengittävä alusta niin se ei ole kuitenkaan yhtä hengittävä kuin sänkyrungon sälepohja.

Suosittelemme futonpatjan rullaamista ja kääntämistä säännöllisin väliajoin, mielellään noin 2 viikon välein. Futonpatjoja, joissa on keskellä kookoskuitulevy ei saa rullalle, joten ne pitää samoin väliajoin kevyesti taittamalla rullata ja kääntää.

Myös imurointi säännöllisin väliajoin sekä mahdollisuuksien mukaan tuuletus pidentävät futonpatjan käyttöikää.

Kosteina vuodenaikoina, jolloin ilmankosteus on suuri, suosittelemme viikottain jättämään päiväksi vuoteen petaamatta ja jos mahdollista ikkunan auki, jotta vältytään ilmankosteuden ja kehon kosteuden mahdollisesti aiheuttamalta patjan kastumiselta.