Etusivu » Etusivu » Futonpatjat » Futon Cocos Wool + villapetauspatja -paketti

Futon Cocos Wool + villapetauspatja -paketti

420,00 904,00 

Poista

Ekomat vakiovärit

None Luonnonvalkoinen 0,00 €

Kuvaus

Villa-kookosfutonpatja + villapetauspatja -paketti.

Paketti sisältää villa-kookosfutonpatjan sekä villapetauspatjan samassa koossa, kuin patja (värissä luonnonvalkoinen).

Tarkemmat tuotetiedot näet alta.

 

Villa-kookospatja Futon Cocos Wool on hengittävämpi ja pehmeämpi versio suositusta Futon Cocos patjasta.

Villa-kookospatja Futon Cocos Wool :ssa oleva villa on pehmeämpää ja hengittävämpää materiaalia kuin puuvilla ja siitä syystä patja on mukavan pehmeä. Keskellä oleva kookoskerros kuitenkin napakoittaa patjaa. Tällöin patja painuu kookoskerrokseen asti.

Mulperipuun oman mallistomme villa-kookospatjan täytteenä on puuvillan sijaan lampaanvillaa. Lampaanvilla on mulesing-vapaata.

Futon Cocos Wool Villa-kookospatjan  päälliskerros on 4 kerrosta villaa, keskellä on 3 cm kookoskuitumatto ja taas 4 kerrosta villaa.

Villa-kookospatja Futon Cocos Wool:

  • Koko : 80/90/120/140/160/180 x 200 cm
  • Paksuus : noin 16-17 cm
  • Sisus : Villaa ja kookoskuitua
  • Kangas : 100 % puuvillaa.
  • Perusväri : Luonnonvalkoinen (071)

Kankaan väri voi hieman poiketa kuvien väreistä.

Tilaustuote: Toimitusaika tällä hetkellä 2-4 viikkoa.

 

Villapetauspatja on ohut patjan suoja sisältäen 2 kerrosta villaa.

Villapetauspatja on sopiva petauspatja futonpatjalle tuoden siihen pintapehmeyttä. Sen korkeus on noin 2 – 3 cm. Villapetauspatja sopii myös muiden patjojen suojaamiseen.

Villapetauspatja on pestävä 30 asteessa tai kemiallisessa pesussa. Ei rumpukuivausta. Venyteltävä mittoihinsa kosteana. Mielellään villapesuaineella pesu.

Villa on hengittävä ja hyvin kosteutta haihduttava materiaali. Petauspatjassa käytetty villa on mulesing-vapaata.

Petauspatjan nurkissa on kumilenkit jotta se pysyy paikoillaan patjan päällä.

  • Koko: 80, 90, 120, 140, 160 tai 180 x 200 cm.
  • Täyte: 2 kerrosta 100 % villaa.
  • Päällinen: 100 % puuvillakangas.

 

Petauspatjat

Yleensä futonpatjan päällä käytetään nukuttaessa puuvilla- tai villatäytteistä patjansuojusta (Topper) tai petauspatjaa. On tärkeää, että futonpatjan kanssa käytetään vain hengittävää luonnonmateriaaleista valmistettua petauspatjaa tai Topperia. Keinokuituinen, hengittämätön petauspatja (esim. vaahtomuovia sisältävä) estää futonpatjan hengittämisen ja saattaa pilata patjan. Petauspatja antaa myös mukavaa pintapehmeyttä ja Topper on pestävissä.

Puhdistus

Futonpatjan päällinen ei ole irrotettava, joten mahdolliset tahrat ja muut epäpuhtaudet pitää poistaa käyttötarkoitukseen sopivalla tahranpoistoaineella, joita myyvät alan erikoisliikkeet.

Veden tai märän rätin käyttöä ei suositella koska luonnonkuitutäytteet saattavat sisältää luontaisia ainesosia, jotka saattavat värjätä päälliskankaan.

Suosittelemme myös puhdistamaan futonpatjan säännöllisin väliajoin pölynimurilla.

Hoito

Futonpatjalla pitää ehdottomasti olla alusta, jolla se pääsee hengittämään myös alapinnaltaan. Alustan on oltava tukeva ja suora, esim. sälepohja tai tatami. Suoraan lattialla pitämistä emme suosittele, koska patjan alapintaan tiivistyvä kosteus pilaa patjan. Tatamia alustana käytettäessä suosittelemme muutaman viikon välein ottamaan patjan pois tatamin päältä koska vaikka tatami on hengittävä alusta niin se ei ole kuitenkaan yhtä hengittävä kuin sänkyrungon sälepohja.

Suosittelemme futonpatjan rullaamista ja kääntämistä säännöllisin väliajoin, mielellään noin 2 viikon välein. Futonpatjoja, joissa on keskellä kookoskuitulevy ei saa rullalle, joten ne pitää samoin väliajoin kevyesti taittamalla rullata ja kääntää.

Myös imurointi säännöllisin väliajoin sekä mahdollisuuksien mukaan tuuletus pidentävät futonpatjan käyttöikää.

Kosteina vuodenaikoina, jolloin ilmankosteus on suuri, suosittelemme viikoittain jättämään päiväksi vuoteen petaamatta ja jos mahdollista ikkunan auki, jotta vältytään ilmankosteuden ja kehon kosteuden mahdollisesti aiheuttamalta patjan kastumiselta.