Etusivu » Vuoteet » Nakts Mebeles Vuoteet

Nakts Mebeles Vuoteet

Enzo vuode

Enzo vuode

1 032,00 1 275,00 
Valitse vaihtoehdoista

Nakts Mebeles vuoteet

Nakts Mebeles vuoteet ovat latvialaisen yrityksen valmistamia. Ne ovat muotoilultaan yksinkertaisen tyylikkäitä.

Ne ovat valmistettu puusta, tammesta ja männystä tammiviilulla. Pinta on käsitelty lakalla. Tammi on laadukas ja ajaton materiaali ja sopii moneen sisustukseen.

Malleissa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja, eri kokoja on runsaasti. Samoin eri värejä on saatavilla.

Sänkyrunko Enzo on pienellä reunuksella oleva vuode. Jalkojen muoto on linjaltaan vino. Runkoa ei paljon näy patjan alta. Vuoteessa on säleet.

Enzo

Enzo vuodemallista on saatavilla monta kokoa, yhdelle hengelle-kahdelle hengelle. Enzon materiaali on tammea ja sen jalat ovat täyttä tammea. Vuoteen reunus on mäntyä jossa on tammiviilu pinnassa. Suosituin väri on ollut perinteinen tammen väri, joka sopii moneen sisustukseen. Saatavilla se on myös mustana tai pähkinänvärisenä.

Liikkeissämme ei ole esillä kaikkia malleja koska tiloihin eri vain kaikki mahdu vaikka ne haluaisimme ottaakin.

Malli ja tiedot kaikista malleista kuitenkin löytyvät tietenkin kivijalkaliikkeistämme. Lisäksi autamme mielellämme juuri sinulle sopivan mallin valinnassa.

Vuode futonpatjalle

Futonpatja tarvitsee alustakseen vuoteen jossa on jonkinlainen säleikkö tai muu tuulettuva rakenne pohjassa. Nakts Mebelesin vuoteissa on sälepohja joka sopii todella hyvin futonpatjalle sängyksi.

Futonpatjan sänkyrungon ei tarvitse olla mitenkään erityisesti futonsänky vaan futonpatjan alle sopii mikä tahansa vuoderunko kunhan se on alakautta hengittävä. Mikä tahansa sälepohjainen vuode sopii siis futonpatjalle.

Futonpatjoilla ajatellaan olevan aina matala sänkyrunko, mutta se ei ole pakollista, korkeampi käy tietenkin myös. Kannattaa valita oman tarpeen ja mieltymyksen mukaan.

Säleikkö on antaa patjan hengittää myös alakautta, älä koskaan sijoita futonpatjaa suoraan lattialle vaan hanki sille aina kunnollinen hengittävä pohja. Näin patjasi pysyy hyvänä ja käyttökelpoisena vuosia.