Etusivu » Ohto Nordic Home

Ohto Nordic Home

Ohto Nordic Home

Ohto Nordic Home on Mulperipuun ”pikkuveli”. Se on pieni yritys joka toimii verkkokauppana. Välillä aina jalkaudumme Ohton kanssa messuille tai myyjäisiin esittelemään tuotteitamme.

Ohton kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja se on Ohton pääasiallinen ajatus:) Puutuotteet on valmistettu Turussa ja ne on tehty koivusta.

Ohton verkkokaupassa on muidenkin toimittajien tuotteita valikoidusti. Sieltä löytyy tekstiiliä, kosmetiikkaa, kaikkea kivaa lapsille ja lemmikeille. Tuotteet sopivat lahjoiksi tupareihin, synttäreille, valmistujaisiin, äidille, isälle, ystävälle. Pienempiä tuotteita löytyy asusteissa. Ohtolla on myös mahdollista ostaa lahjakortti niin lahjan saaja pääsee itse valitsemaan mieluisan tuotteen.

Ohton periaate

Ohton oma mallisto sisältää kotimaisia ja ekologisia sisustustuotteita.

Valikoima koostuu vastuullisesti Suomessa suunnitelluista ja valmistetuista sisustus – ja lifestyletuotteista sekä huonekaluista, jotka sopivat skandinaaviseen makuun.

https://www.ohtonordichome.com/fi

Ohton tuotteiden materiaali on koivua, pellavaa jne. Tuotteet ovat tarkkaan mietittyjä ja ulkonäöltään sopivia skandinaaviseen sisustamiseen. Niissä ei ole mitään turhaa eikä ylimääräistä. Ne ovat muotokieleltään tyylikkäitä ja minimalistisia. Moderneja ja selkeitä.