Etusivu » Hyvinvointi

Hyvinvointi

Hyvinvointi

Hyvinvointi on tärkeä asia meille kaikille. Maailman muuttuessa aina vain enemmän ja enemmän kiireiseksi ja stressaavammaksi on tärkeää huolehtia omasta ja läheisten hyvinvoinnista.

Hyvinvointi merkitsee meille jokaiselle vähän eri asioita. Toiselle se on harrastamista yksin tai yhdessä mukavan harrastuksen parissa. Jollekin se on yhdessäoloa perheen tai lemmikin kanssa.

Monelle harrastaminen onkin juuri se viikon kohokohta. Harrastuksia kun on monenlaisia niin pitää vain löytää se oman näköinen ja itseä kiinnostava harrastus.

Viime aikojen hektinen elämä on monella lisännyt kiinnostusta ottaa aikaa itselleen ja rentoutua. Juuri siitä syystä on jooga ja meditaatio tullut entistäkin suosituimmiksi. Molempia pystyy harrastamaan ryhmässä ohjatusti tai itsekseen omassa kodissa. Pienikin hetki päivän kiireiden keskellä tai illalla ennen nukkumaan menoa rauhoittaa ihanasti.

Hyvinvointi tuotekategoriaan on lisätty tuotteita joiden toivomme sinulle lisää juuri sitä hyvinvointia. Tuotteina löytyy joogassa ja meditaatiossa käytettäviä bolstereita.

Bolstereita on kolmea eri kokoa ja mallia. Värejä on monia. Iso pidempi ja pyöreä bolsteri on ehkä se suosituin malli. Se on tarpeellinen apuväline joogaan. Sen päällä voi venyttää selkää, rentouttaa kehoa ja saada tarvittavaa tukea joogassa. Pienempää bolsteria voi käyttää samoin tai eri tyyppisiin asennon tukemiseen. Pyöreä zafu-tyyny on omiaan meditaatioharjoituksissa. Sen päällä voi istua ja keskittyä tekemään hengitysharjoituksia.

Bolstereissa on irroitettava ja pestävä päällinen joka on puuvillakangasta. Täytteenä niissä on tattariakana.

Lisäksi kategoriassa on muitakin tuotteita tarjolla.

Uutena tuotteena sinne on lisätty Dear Waste-tuotteet, jotka ovat Suomessa valmistettuja ekologisia puhdistustuotteita. Niissä käytetään tuotannossa ruokatuotannon hävikkiä, kuten sitrushedelmien kuoria Jungle Juice Barista. Tuotteet ovat ekologisia ja biohajoavia. Myös pullo on kasveista valmistettu, aika hienoa eikö olekin!